Post by clothsimanmare on Feb 6, 2022 7:18:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ επίπεδο ξεκλειδώματος ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι χωρίς σφάλματα 🙂 και το αδερφάκι μου το λατρεύει τόσο πολύ
Talking Ginger Entretenimiento prm
Και το ένα αστέρι του είναι! Το κατέβασα για να δω αν έχει κάμερες και όντως έχει!
Ωραίο!
Να μην επιτρέπονται οι ρυθμίσεις απορρήτου της κάμερας..
πολύ καλό και επιτυχημένο παιχνίδι
Είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιχνίδι αλλά δεν κουνιέσαι
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά ο αέρας είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα πώς είναι το πρώτο που είναι και το ρομπότ του με γυμνά λίγο τη διασκέδαση του αντίο
Talking Ginger Entertainment cnia
Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Του έβαλα τρία στεράκια γιατί είναι βαρετό και όχι γιατί έχει ντε και καλά κάμερες. ...παιδιά είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο από τα εταιρικά outfits και δεν πρόκειται να σας παρακολουθήσει κάποιος σοβαρός λίγο αυτά που ακούτε για κάμερες και βλακειές είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ
Μην ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης στα ΜΑΤΙΑ του Μπορώ να δω ένα παράθυρο και πολλά άλλα και ένα ανατριχιαστικό κορίτσι
Τα παιδιά δεν εγκαθιστούν το παιχνίδι, υπάρχει ένας αρπακτικός πίσω από τα μάτια αυτού του πράγματος, τα παιδιά εξαφανίζονται από το Talking Angela 1 Είδα έναν άντρα να κινείται Through The Eyes of the Ginger Cat και τα άλλα παιχνίδια με γάτες που μιλάνε που εγκαθιστάτε, μπορεί να έχετε 2% πιθανότητα να δείτε τον ίδιο άντρα που σας λέω ότι δεν λέω ψέματα κοιτάξτε πολύ κοντά στα μάτια του
Πόλο ρε παιδιά έχει δίκιο φαίνεται όλο φανερά προς κάποιον σς παρακολούθει αφού φαίνεται στα μάτια και μου μοιάζει με τον slederman!
Κακή εφαρμογή! Πήρα αυτό για το μικρό παιδί μου, της αρέσει να κάνει μπάνιο στη γατούλα και τι όχι.. το παιχνίδι είναι εντάξει για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μετά από διαφήμιση μετά από διαφήμιση θα διαγράψω αυτήν την εφαρμογή επειδή δεν μπορεί να την παίξει για όλες τις διαφημίσεις, θα ήταν εντάξει αν δεν κολλήσατε κοιτάζοντας μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κάθε 30 δευτερόλεπτα. θα έδινα 0 αστέρια, αλλά αυτό δυστυχώς δεν αποτελεί επιλογή
Το κατέβασε μια φιλη μου ηταν τελειο .Το κατέβασα 2φορες και παλι δεν δουλευει .Κανετε κατι παρακαλω
Το αγαπώ απολύτως. Το αγαπάει και η αδερφή μου. Της αρέσουν τόσο πολύ οι φωτογραφίες. Νομίζει ότι το τελευταίο είναι τόσο αστείο😂.
Χαριτωμένο-αλλά βαρετο
Αυτή είναι μια καλή εφαρμογή για τη μικρότερη αδερφή μου. Της αρέσει αυτό το aap.....
Είναι πολύ καλό για τους λυπημένους ανθρώπους γιατί χαροποιεί
Λοιπόν, όταν ήμουν παιδί, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Τώρα αυτό, το μισώ. Γιατί; Πηγαίνετε Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης με τα μάτια με τζίντζερ και κάντε ζουμ στα μάτια του. ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ! Όταν βουρτσίζεις τα δόντια του, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ! Παρακαλώ, μην το εγκαταστήσετε. Είναι ακόμα χειρότερο από το Talking Angela!
Μην το παίξετε αυτό είναι τρομακτικό μην παίξετε στις 3:00 π.μ. και κάτι της συνέβη, δεν το παίζω τώρα
Talking Ginger Entretenimiento prm
Ειναι πολυ ωραιο για να περνας την ωρα σου!😄 🐱
Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες.. Ο τύπος στο Gingers Eyes είσαι ΕΣΥ! είσαι στο παρασκήνιο! Αλλάζει κάθε φορά! Επειδή η κίνηση σας - Όλοι είναι τόσο χαζοί - Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή. Αυτό αξίζει 5 αστέρια!
Χαλιά...
Πολύ ωραία εφαρμογή για να διδάξετε στα παιδιά τους τρόπους. 😀 Θα το βαθμολογήσω πέντε αστέρια. 😍🤩😀😀
Λέτε βλακείες δεν υπάρχει καμία κάμερα
Μόνο αν πατήσετε cider clash δεν έχει καμερες
Είναι καλούτσικο παιχνίδι
Talking Ginger Entertainment cnia
Καλή εφαρμογή που δεν θα χάσετε
Στον γιο μου αρέσουν τα παιχνίδια γρίφων που μιλάει η γάτα και μπορείς να το φροντίσεις αλλά όχι σαν να μιλάς στον Τομ όπου είναι σαν καθημερινό πράγμα....
Καλό παιχνίδι . ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ😆😆😆
Λοιπόν...δεν μου αρέσουν οι προσθήκες και νόμιζα ότι θα ήταν σαν άλλα παιχνίδια outfit7 αλλά δεν είναι έτσι το διέγραψα
Έχει όντως κάμερες ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΠΟΤΈ
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ανατριχιαστικό! Έτσι η φίλη μου είπε κάποτε ότι έπαιξε αυτό το παιχνίδι και υπήρχε ένας άντρας στα μάτια. Δεν την πίστευα και έτσι αποφάσισα να παίξω αυτό το παιχνίδι μόνος μου για να δω περί τίνος πρόκειται. Το έπαιξα για λίγο πριν με πάρει ο ύπνος.Ξύπνησα ξανά στις 3:00 π.μ. για να δω αν αυτό θα έκανε το παιχνίδι πιο τρομακτικό. Έπαιξα για περίπου 30 λεπτά πριν ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στα μάτια του Τζίντζερ. Όταν έκανα tgere ήταν ένας άντρας και ένα παράθυρο στα μάτια. Αυτό το παιχνίδι θα σας καταδιώξει! Μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι!!!!!!!!!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά γίνεται βαρετό
Έτσι, στην πρώτη φωτογραφία δείχνει ότι μπορείτε να δείτε ένα παράθυρο στα μάτια τζίντζερ, αλλά δεν φταίνε οι χάκερ, γι' αυτό είναι πέντε αστέρων γιατί θα ήταν τέλειο χωρίς χάκερ, αλλά και πάλι είναι ένα καλό παιχνίδι που το έπαιξα στο δικό μου τηλέφωνο μαμάδων απλώς οι χαζοί χάκερ πρέπει να σταματήσουν πρώτα να μιλούν anglea και μετά να μιλούν τζίντζερ, αλλά θα ήταν τόσο υπέροχο αν δεν είχατε χάκερ, δεν είναι το λάθος τους, οπότε αν νομίζετε ότι είναι λάθος γιατί δεν είναι και αυτό είναι το μόνο που έχω να πω και αυτό είναι μακρύ αλλά ναι.
Magic Tiles 3 Mūzika ctn
Μην κατεβάσετε το βλέμμα στα μάτια του και θα δείτε έναν άντρα με λευκή μάσκα και παράθυρο στο άλλο μάτι. Μην αφήνετε το τζίντζερ να σας κοιτάξει ή να τον κοιτάξετε αν τον κοιτάξετε ότι σας παρακολουθούν.
Ωραίο παιχνίδι και χρειάζομαι παιχνίδι όπως ο Χανκ Τομ Άντζελνα .......
Είμαι έκπληκτος μετά την εμφάνιση της εικόνας. Επειδή, έχω παίξει πρώτα το Talking tom ginger 2. Σε εκείνο το παιχνίδι, υπήρχε μόνο για φαγητό, αλλά σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχει μόνο μπάνιο. Γι' αυτό, λοιπόν, έδωσα όλα τα αστέρια.
Αμα το διτε καλά καλά Σταματία θα δεις έναν άνθρωπο
Κοιτάξτε στα μάτια του τζίντζερ, μην εγκαταστήσετε κανένα παιχνίδι που φτιάχτηκε από το outfit 7 γιατί είναι 100% πιθανότητα να υπάρχει κάποιος αληθινός άνθρωπος που σας παρακολουθεί να ρίχνετε τα μάτια των χαρακτήρων και ίσως να σας ακούει αν έχετε ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο μικρόφωνο Δεν το ξέρω αυτό το κομμάτι, αλλά τα άλλα πράγματα που κάνω, η απόδειξη μου κοιτάξτε στο youtube και σε άλλες πηγές στο Διαδίκτυο.
ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά εγκαθίσταται πολύ αργά αυτό είναι το κακό σε αυτό το παιχνίδι, οπότε μπορώ να δώσω μόνο τρία αστέρια
Οχι οτι μου αιρέσεις αλλά εγώ δεν βλέπω στα μάτια του τίποτα περίεργο