Post by clothsimanmare on Feb 6, 2022 7:24:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר משאב ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
מאוד משעמם
משחק טוב אבל הרצף היומי ניתן לפריצה בקלות... אנא תקן את זה
duet. @duetrofl. ·. 16 באוק׳ 2015. finally added the backgrounds to these, will be the new postcards at summoners con, I'll also have kindred ready.
המשחק הזה מדהים. בדיוק הרמה הנכונה של קשוח בשבילי, למעשה יכולה להיות קצת יותר קשה, חחח. Big Geometry Dash ויברציות, ורק רכישה אופציונלית חד פעמית אחת בכל המשחק וזה כמו $3. משחק סופר מעולה. ממליץ בחום
זה כיף אבל מביא אותך לנקודה שבה אתה כל כך מתוסכל שאתה רוצה לפגוע במכשיר שלך או לשבור משהו כדי להקל על הכעס. גם אם המשחק ממכר, אם אתה לא טוב בכעס במשחק אל תבין את זה, אתה תצליח לשבור את הטלפון שלך לרסיסים, כבר זרקתי את המכשיר שלי על הקיר 5 פעמים קבוע מהמשחק המטופש הזה
אני מבין שהגרסה החינמית והמפתחים שלה צריכים להרוויח כסף. כשאתה מנסה לסיים רמה ממש קשה ונכשל, נסה אחרי ניסיון, אבל אז אתה רואה את הדפוס, אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה עכשיו... באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 15 שניות מודעת וידאו באמצע רמה. לא מגניב, לדעתי.
Duet آرکید nhs
רק מהדהד שזה 4 כוכבים 6 אתה צריך להיות בעל כוח מוח מרבי כדי לעשות את זה קצת עדיין או משחק טוב
לנובו משיקה בישראל את מחשב ה-Lenovo IdeaPad Duet 3 - WiseBuy
המוזיקה נהדרת והמשחק חדשני אבל אני מרגיש כאילו הם לקחו משהו שיכול היה להיות נרטיב נהדר ודרסו עליו עם כמה קשה המשחק הזה נהיה בלתי אפשרי, אתה לא יכול לשים לב לתיאורים המעניינים ברמות כמו שאתה לזרוק את הטלפון שלך בגלל כמה זעם הוא מקבל
ביקורות - AstroApple
Duet 3, מגיע לישראל במחיר התחלתי של 1890 שקלים.
זהו משחק המובייל הטוב ביותר שאי פעם שיחקתי בו, מעיצוב הפשטות שלו ועד למשחקיות המאתגרת שלו, הכל מושלם, יש לו משחק מתגמל והוא רוצח זמן נהדר, הוא לא מטריד אותך בפרסומות ויש לו קצב פריימים יציב לכל גוף הוא מתלונן על זה שהמשחק קשה צריך לשאוב אותו אף גוף לא אוהב קז'ואל מתלונן, הם פשוט צריכים להתבלבל, אבל אני באמת לא יכול לחשוב על משהו לא מושלם במשחק הזה אם הייתי המפתחים שהייתי עושה את המשחק בחינם ty
הלוואי שהיו לזה יותר רמות ;D
ממכר😎
אני אוהב את המשחק הזה. זה פשוט מקסים. אני מעריץ את הגרפיקה, את המוזיקה המדהימה, ובמקום להיות מתוסכל כשאני מת, יש לי יותר מוטיבציה להמשיך מכיוון שאני כל כך אוהב את המשחק הממכר הזה. (עריכה: ניצחתי את המשחק תוך פחות מ-10 שעות. עכשיו יש לי משבר קיומי. 5 כוכבים).
משעמם וממש מכעיס
duet - תרגום לעברית - דוגמאות אנגלית | Reverso Context
חוויה מהנה אך מאתגרת שיכולה להוביל לתסכול שגורם לך לא לשחק בו לזמן מה אבל אני מניח שזה מה שעושה את זה כל כך טוב
עריכה: קניתי פרימיום וסיימתי את הרמות. אני מרגיש שקו העלילה מקסים ומסתורי. אני שמח לגלות שיש הדרן, עם עוד שלושים רמות. אני חושב שארכוש את זה, כי ככה המשחק טוב. אנא נסה את המשחק הזה, זה מדהים כמה זה עשוי היטב!
הבעיה היחידה היא פיגור השליטה. במשחק רפלקס כזה, הפסדתי כל כך הרבה בגלל פיגור שזה היה יותר מתסכל מאשר כיף.
Duet Arkády jbci
אני כל כך שונא את המשחק הזה!!! שנאתי את זה !! מי שיצר את המשחק הזה הוא סופר טיפש !! אני לא מעריך את זה ...... שיש
פשוט, אבל מאתגר. המכניקה שאתה מתוודע אליה בדקה הראשונה לעולם לא משתנה, אבל היוצר מתחיל להיות די מפואר עם רעיונות למכשולים. אני אוהב כאשר הקושי של משחק נובע ממה שאתה יכול לעשות עם הנחת יסוד ראשונית.
משחק לא רע אבל הוא נהיה די משעמם
Duet Arkādes spēles jjb
מאוד מרגיע ומאתגר.
כפתור אחד פלוס אחד לא עובד!!
המשחק יכול להיות כל כך קשה ואז אתה פשוט עובר דרך. זה כמו דפוס. אחד הרמות אמר לחשוב כמו מעגל ואני חשבתי על מים.
מה, הזדקן מהר
חדשות, עדכונים ומידע אודות DUET | כלכליסט
בכל פעם שאני צופה בפרסומת כל 10 מקרי מוות אני צריך לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק כדי שמהירות המשחק תהיה יציבה... אבל חוץ מזה משחק טוב
Foot Clinic - ASMR Feet Care Hry na hrdiny jgi
גרם לי לשבור את הטלפון שלי 💀
משחק מדהים אבל ההישגים לא נספרים כשמבצעים אותם במצב לא מקוון!!
הרמתי את המשחק הזה לראשונה כי חשבתי שהוא עשוי להיות מאתגר והוא נראה מגניב. שיחקתי בו עכשיו כל ערב ונדהמתי עד כמה אני יכול להגיע לזה ומהמורכבות שהמשחק ממשיך לחשוף. בהחלט נהניתי מהאתגר מהמוזיקה ומכל מרכיב במשחק והמלצתי לחברים שלי
כיף רצח
גורם להתקפים, קריין מונוטוני, משחק גרוע, קושי גבוה מדי, צמרמורת, ואינסופי זה רעיון מחורבן.
Duet آرکید nhs
ממש אהבתי
משחק ממש טוב ומאתגר. אבל, העובדה שרוב המשחק נעול מאחורי חומת כסף ואם אתה לא משלם זה מכה אותך במודעה ארוכה זה ממש מעצבן.
הרבה פרסומות
טוב 👍
Kontrolnya קיאק Kontol Cocok בואט מפלצת
ממש ממש טוב
משחק טוב מאוד. אני מעדיף שהתוכן המאוחר יותר היה ניתן להשגה איכשהו באמצעות הישגים ולא כסף, אבל אני עדיין נהנה מגרסת הווניל בשפע.
Duet Arcade ltz
זה לא נותן לי לשחזר את הרכישה הקודמת שלי ואני לא מקבל תגובה מהמפתחים.