(iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight więcej hackowania zasobów
Feb 6, 2022 7:39:31 GMT -5
Post by clothsimanmare on Feb 6, 2022 7:39:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej hackowania zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Przepraszam, jeśli wstawiłem dwie gwiazdki, ale naprawdę utknąłem i nie lubię żadnego zapasu i jest źle, ale ciągle tracę na tym samym poziomie i naprawdę mi się to nie podoba, będę kontynuował dobrą pracę. jak w innej grze z tobą kontra
To bardzo wciągająca gra. Jestem również zadowolony z reklam, ale chciałem naprawić dwie rzeczy. Po pierwsze, nazwy powinny oryginalnych postaci. To sprawi, że będzie bardziej realistyczny. Po drugie, transformacja postaci powinna przebiegać seryjnie, tak jakbym wybrał Gomu SSJ3 do walki i chcę dokonać transformacji między walkami, to transformacja powinna przebiegać jak SSJ1, potem SSJ2 i na końcu SSJ3. Jeśli te rzeczy zostaną naprawione, mogę dać grze 5 gwiazdek.
Nie da się pokonać innych bossów Nienawidzę tej gry, ale lubię tę grę, ale napraw ją, aby była bardziej zabawna, a nie brzydka, nie można pokonać bossów, takich jak człowiek, dlaczego to robisz?
Ta aplikacja nie zasługuje na 1 gwiazdkę, zasługuje na mniej, ponieważ jest pełna reklam, a sztuczna inteligencja jest tak potężna, że podstawowy atak nie ma czasu odnowienia, a drugi, który odblokujesz, zaszkodzą ci, nawet jeśli są daleko. I oczywiście pieniądze chwytają cię może odblokować każdego bohatera z gry za pomocą pieniędzy Twórca musi być 🤑🤑🤑🤑🤑
Reklamy w każdym miejscu. Zagrałem dwie gry i to wszystko, nie mogłem sobie z tym poradzić. Za każdą 30-sekundową bitwę musisz obejrzeć 5-sekundową reklamę. To szalone, kto by to zrobił!!
Podoba mi się to, ale nie mogę dostać tego, czego chcę. Proponuję usunąć płatności gotówkowe, nie możesz dostać fajnych bohaterów za darmo Myślę, że potrzebujesz aktualizacji i myślę, że powinieneś umieścić jak sto reklam dla fajnych bohaterów lub jak pięćdziesiąt, więc możesz ich zdobyć to jest to, czego chcę i prawdopodobnie wszystkich, ponieważ nie chcemy marnować 100 $ tylko na fajnego bohatera, takiego jak Goku siwe włosy i Naruto sześć ścieżek Mam nadzieję, że to przeczytasz i sprawisz, że to się spełni Chcę tylko darmowej i przyjemnej gry
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight แอ็กชัน pvdc
Maps for Minecraft PE टूल bai
Fajna gra ale trochę nudna
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Экшен zvhg
Świetna gra, grafika jest naprawdę dobra, ale jest powód, dla którego reklamy trwają 30 sekund i znaki wpisowe, weź reklamy i spraw, aby postacie były trochę drogie, jeśli to zrobisz, wszyscy dostaniecie 5 gwiazdek i naprawdę tego chcę multiplayer
Jest ok, ale ma zbyt wiele reklam, takich jak zbyt dużo reklam i dźwięków głosowych każdej postaci, powinno być inne, ponieważ wszystkie brzmią tak samo. Ograniczone rzeczy do kupienia za klejnoty, które nie są tego warte, spróbuj otworzyć lub zrobić więcej różnych rzeczy do kupienia za złoto i klejnoty. Nie jest tak bardzo konkurencyjny, że staje się nudny, gdy zdasz sobie sprawę z walki strategicznej AI. Powinien nadejść moment, w którym zarówno gracz, jak i przeciwnik użyją ostatniej umiejętności i spróbują obezwładnić się nawzajem.
Świetna gra, ale reklamy są trochę przesadzone
Nie będę kłamać, to jedna z moich najmniej ulubionych gier. Jest tak wiele opóźnień, zawieszeń, a czasem nawet startów. Bossowie stają się coraz twardsi, tak jak powinno, ale jeden z nich jest tak trudny, że musiałem usunąć grę, ponieważ nie mogłem tego znieść. Teraz jedną dobrą rzeczą, którą mogę o tym powiedzieć, jest to, że możesz wybrać własną postać w grze. Teraz problem polega na tym, że niektóre z nich kosztują… cóż, DUŻO. Gdybyś mógł naprawić przynajmniej jeden z tych problemów, powiedziałbym, że ułatwiłbym bossom w grze.
Myślę, że problem został rozwiązany. Proszę dodać tryb fabularny Co Op i pvp proszę?
Proszę dodajcię sansa
Całkiem zajebistą tylko te reklamy
Jest fajna jestem fanem smoczej balla
Było trochę
Naprawdę kocham tę grę, gram nawet na większości moich urządzeń. Coś, co naprawdę chcę dodać, to Accual PVP. Chcę też więcej postaci i więcej efektów dźwiękowych, gdy postacie walczą, na przykład kiedy Freiza atakuje, wydaje taki sam dźwięk jak goku (freiza ma bardziej piskliwy, zły głos). To chyba wszystko, co mam do powiedzenia, ale poza tym wszystko jest fajne, tak trzymaj!
Daje 5 bo bardzo wciongajaca gra i mame wszystkie i prosze rzeby byly wszystkie postacie
Gra była w porządku, po prostu zbyt wiele reklam
Ta gra może być naprawdę fajna, bo bardzo lubię grę, w którą grałem z moimi starszymi braćmi, ale to jest fajne, mam na myśli, że gra i niszczy anemie, i tak, ta gra nadal jest offline, mam nadzieję, że będzie to jakaś gra online i gra offline i link kod do grania z przyjaciółmi, kuzynem, braćmi, siostrami wyobraź sobie to w ten sposób, a więcej o tej grze jest o genialnej grze, jaką kiedykolwiek widziałem cały mój live bro tysm, aby zrobić tę genialną grę tysm.
Naprawdę przyzwoita gra. Potrzebuje więcej ulepszeń ustawień Podobnie jak rozmiar i rozmieszczenie elementów sterujących, dzięki czemu możesz mieć własne dostosowanie, stwórz opcję, aby jeśli otworzysz zakręcenie kołem, automatycznie otrzymasz nagrodę, a następnie kontynuuj, więc nie muszę tego trzymać kliknięcie po nagrodę. Ale naprawdę dobra gra, zdecydowanie polecam pobranie i wspieranie ich. Dziękuję
Najgorsza gra wszechczasów boss na poziomie księżyca pierwszy boss na poziomie księżyca zajęło mi to tygodnie wciąż nie mogę go pokonać ma na imię kaba ma 1000 hp i wszystkie moje postacie są potężne wciąż nie można ich pokonać obniżyć jak 800 do 850 i zainstaluję go z powrotem 😠😠😠😠
SUPER
Fajna gra wogule jedyny minus do tego, że się odblokowuje birusa i champe za reklamy
To jest niesamowite, ale są reklamy, proszę usuń je najlepsza gra z nich wszystkich seprem dulist stickman, stickman party, lepsza niż wszystkie gry walki stickman, które uwielbiam, ale skąd wiedzą, że jestem dziewczyną, dzieciakiem, proszę, napraw to też jestem wielkim fanem Aphmau, telewizji Aldosworld, Lyssy Noel, Arcade Craniacs, Nikky Land, Infinite, gacha lifegliches i gacha club gliches, jeśli zobaczysz tych youtuberów, och, prawie zapomniałem Aarona, jak mówiłem, jeśli zobaczysz ich w pobliżu, pozwól ja wiem!!!!! Wesołych Świąt!
Niesamowita gra w porównaniu do stickmana. Jest tak wiele postaci i różnych many. Zdumiewający! Ale jest tylko jeden problem, że czasami nie ma dostępnych reklam. W porządku, naprawdę nie ma żadnych reklam za każdym razem, gdy klikam, aby mieć reklamę. Po drugie, klucz ataku czasami zostaje zhakowany lub zatrzymuje się, więc nie jest to dobre. Ale koncepcja i umiejętności walki z tak wieloma dobrymi wojownikami, wszystko to jest po prostu niesamowite!! Podobała mi się ta gra!!!!
To jedna z najlepszych gier stickman tylko na światach są bardzo silni wrogowie
Jest ok
Uwielbiam tę grę, ale trochę kiepskie, jak sprawiają, że kupujesz określone postacie, na przykład, jeśli masz zamiar to zrobić, to również daje możliwość zrobienia z niej czegoś, co mogę zarobić za darmo w grze, może dużo monet lub klejnotów, więc jest łatwiej kupować za pieniądze, ale czy jesteś na tyle oddany, że nadal możesz go zdobyć, czy gracze nie powinni mieć dostępu do wszystkich postaci za darmo lub za darmo?
Gra P2W, fałszywe pvp online i nieograniczone kombinacje. Jedynym dobrym w tej grze jest tryb fabularny. Powinniście również dodać coś w rodzaju przerywacza combo, który zużywa mp, ponieważ nieograniczone kombinacje nie są dobre.
Gra Ian i pinion nie jest dobra, chociaż projekty postaci i inne rzeczy są po prostu nie lubię grać w tę grę tak często
Mega
Gra bardzo fajna
Uwielbiam tę grę, ale kiedy grałem w turnieju w bitwie, zostałem usunięty z gry, napraw ten błąd, a ta gra otrzyma ode mnie 5 gwiazdek
Stickman Warriors - Chiến Binh Rồng Thiêng Hành động txlr
Fajna gra, ale reklamy są po prostu za dużo, po każdej bitwie pojawia się reklama
Za duzo reklama, co ruch reklama... ograniczcie do troche
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Экшен zvhg
Podoba mi się ta gra, ale jest problem, że nazwy nie są poprawnie napisane i jest kilka etapów, proszę to naprawić i 5 gwiazdek za tę niesamowitą grę, dziękuję.
Dobra gra, ale reklamy są naprawdę denerwujące. Wygląda na to, że musisz zapłacić 100 pesos, aby usunąć reklamy. Na serio? Dobra gra, ale reklamy są zbyt denerwujące!
Zajebista gra polecam
Co z tobą nie tak. Historia nie pasuje do rzeczywistej historii. Nazwy nawet się nie zgadzają. I właśnie walczyłem w turnieju z Super Sayain blue vegeto Super Saiyan Goku i nadal wygrałem. Nawet gdyby sztuczna inteligencja była łatwa, nigdy nie powinienem był wygrywać. Czy oglądałeś nawet DBZ i DBS. I dlaczego DBGT jest w tej grze. Każdy nienawidzi DBGT.
Działa, ale jest problem, który kupiłem dzisiaj, ale za pierwszym razem próbowałem, ale następnym razem, gdy chcę zagrać z bohaterem tory, widziałem, że jest zablokowany, dlaczego?? ?TT?
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale jest wiele rzeczy, które muszą się zmienić. 1. Codzienny prezent jest wręczany w momencie pobierania gry, jeśli pobierzesz ją o 13:00, otrzymasz prezent o 13:00. Twórcy gry muszą ustalić określony czas, w którym gracze otrzymają codzienny prezent. 2. Gdy postać, którą grasz jako transformacja, nadal ma te same ataki i zadaje taką samą ilość obrażeń, jak postacie, które nie zostały przekształcone. PROSZĘ TE NAPRAWIĆ
Witam , podoba mi się ta gra , jest zbyt fajna , świetna robota , jeśli chcesz stworzyć inną to dodaj oczy i usta nawet jeśli bez tego gra jest fajna , więc znowu świetna robota
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Екшн mvwm
Bardzo fajna gra. Nie mam problemu z reklamami, ponieważ w ogóle nie przeszkadzają w rozgrywce. Daję mu 4/5, ponieważ jest to bardzo przyjemne, ale wrogowie są bardzo łatwi do pokonania. Proszę, aby deweloperzy albo wzmocnili „ekstremalny” poziom trudności, albo dodali nowy poziom trudności, który zapewnia dodatkowe wyzwanie. Dziękuję za pracę, którą do tej pory włożyłeś w grę, tak trzymaj.
Ta gra jest świetna. Mam nadzieję, że dodadzą nowe funkcje, takie jak 1v1 i 2v2 ze znajomymi. Więcej bohaterów nadejdzie. Inny sposób na zapomnienie hasła i zmianę go, ponieważ całkowicie zapomniałem hasła i nie chcę zaczynać od początku przy zmianie telefonu. Mam nadzieję, że dodają gry Google Play dla bezpieczeństwa konta i uczynienia go wygodniejszym. Turniej w pvp. Usuń możliwość sztuczki, zmieniając godzinę i datę, aby otrzymać codzienne nagrody, lepiej, gdy wykonujesz ciężką pracę.
W porządku, daję mu 2 gwiazdki z tego 2 powodu. Po pierwsze, powinna to być fajna gra, nie, nie jest tak, jak tego doświadczasz, reklamy są po prostu naprawdę denerwujące. Po drugie, dlaczego programiści mieliby utrudniać zdobycie Vegita Ultra Instinct? Napraw to proszę.
Dużo reklam, ale naprawdę nie mam nic przeciwko, ponieważ gameolay jest skromną zabawą. Nie jest to gra, w której można siedzieć i grindować cały dzień, ale tu i tam, cholera.
To fajna gra, ale naprawdę powinny sprawić, że tarcza będzie lepiej działać przeciwko wszelkim podmuchom mocy
Gra jest dobra, ale reklamy tak bardzo ją obniżają. Masz już wiele reklam z dodatkowymi nagrodami, ale posiadanie reklamy przed i po każdym meczu to za dużo. Myślę, że jest już mnóstwo reklam ze względu na kręcenie się kołem i opcję „pomnóż swoje nagrody”. Miałbym reklamę przynajmniej co 5 poziomów, bo ta kwota jest teraz ooooooooooo za dużo
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight የእንቅስቃሴ tth
Gra jest fajna, po prostu zbyt wiele reklam. Rozumiem również, że możesz zapłacić, aby je usunąć, ale jest ich tak wiele, albo zapłać tę opłatę, albo w ogóle nie graj.