Post by clothsimanmare on Feb 6, 2022 7:48:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatoripunkte ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Kingdom Wars Strategie eque
Mängud on korras, kuid kui ma taseme lõpetan, jookseb mäng mingil põhjusel kokku
Kingdom Wars Strategie eque
Mulle meeldis mäng väga, kuid ma kustutasin selle kogemata ja mu andmed läksid kaduma, mul oli kaks superlegendit ja legend, mis on põhjus, miks ma annan viie tärni asemel neli.
Mõtlesin just sellele vingele mängurežiimile, kus meil on kindel kogus toitu, mis ei taastu ja me peame strateegiliselt tõrjuma, hankides toitu ainult tapmise teel? Võitke nende määratud toidukogus või võitke lossi tervisega. Võiks tasakaalustada vägesid piiratud lvl-ga, 4 sõdurit alla 200, 3 sõdurit hinnaga 200–400, 3 sõdurit 600–1000 ja 2 rohkem kui 1000+. 12 kangelast? Alustage vähemalt 600 toiduga, iga tapmine võib anda 100+ toitu, mis suurendab sama kangelase tapmist nii palju kui tahes. Mida sa arvad?
Tahaksin lisada, et see mäng on lisanud palju reklaame. Reklaame lisatakse pidevalt ja need lisavad veelgi rohkem reklaame. Mäng on seikluslik reklaamidega ja nagu ma lisasin, enne reklaamide paigutamist vastavalt nende lisatud reklaamidele. Reklaami installitud.
Kõik maksimaalselt piiratud piiranguga märgid (kui see jõuab tasemele 30) tuleks märgi väljakutsumise rotatsioonist välja jätta. On SUUR viga kulutada kulda ja kalliskive tegelase väljakutsumise peale ja näha oma maksimaalset ühikut ilmumas... ainult siis, kui silmitsi seisate veaga "maksimaalne tase" ja siis olete sunnitud leppima 40k/80k kullaga. Palun parandage see.
Tore mäng, nii palju tegelasi ja strateegiline mäng, mis mulle meeldib, kuna täiendan tegelasi ja lossi võrgus mängimist, loodan, et lisan rohkem tegelasi...😄
sa peaksid mängima fix vahetamist erinevate osapoolte vahel, selle kõrval peaks olema väike nupp, et vahetada
Liiga palju reklaame!! Mulle see mäng ei meeldi, ära installi seda mängu
Vau. Nii palju reklaame. Vaatasin 1 min reklaame kuni umbes 10 sekundini. Ärge tülitage.
Mäng on lõbus ja selles pole tegelasi, ma kasutasin raha jumede ja kulla hankimiseks ning ostsin 100 erikutset ja 100 tavalist kutset ning MITTE 1 tegelane ei erinenud praegustest tegelastest! MILLISED loosimised need on, nagu mäng ei lase sul teisi tegelasi hankida, muuda seda ja ma muudan seda reitingut, muuda see erinevate tegelaste jaoks pisut tavalisemaks, sest olen mänginud 6 kuud ja Ma pole saanud teistsugust iseloomu alates 1. kuust
Omamoodi lõbus päev, siis läheb ka, super mega lihvimine ja seda tüüpi lihvimine, mis on ülitüütu.
Võin öelda vaid vau! See mäng on suurepärane mitmel viisil.Väga vähe reklaame, seda saab mängida võrguühenduseta, palju versiooniuuendusi, tasemete taasesitamisel ei ole talupidamist lihtsamaks muutvat tasu, samuti hea graafika ja intuitiivne mänguviis. Mis ei meeldi?
Kingdom Wars Estratégia upn
Noh, see on hea, aga ma arvan, et peate lisama võimaluse korrata lahingut/reidi vähemalt 10 korda päevas või midagi sellist, et saaksime lavalt kiiresti raha hankida
See on fantastiline, kuid kui ma proovin pärast vajaliku toimingu sooritamist tasuta kalliskive juurde minna, viib see mind rakenduste poodi ja seejärel rakendusse
Kingdom Wars - Tower Defense Game حکمت عملی crw
See on suurepärane ajatarbija, kuid kui olen jõudnud teise peatükki, ei saa ma etappide läbimisel enam tavalisi, eepilisi ega legende. Kui probleem on lahendatud, annan 5 tärni.
Avage mäng. Vaadake reklaami allosas, ignoreerige seda, kuna see on ftp. Alustage mängu, jätke sissejuhatus vahele, hankige reklaam. Sulgege rakendus ja desinstallige. Ükski rakendus ei tohiks teile nii varakult reklaami visata. Garantii, et ülejäänud mäng ei ole seda väärt.
mäng on hea, kuid probleem on juveelide monetiseerimises. Pärast õpetust tehke gacha lootboxi süsteemis vähemalt üks tasuta x 10 kutse selle asemel, et anda kuld- ja hõbepilet, et meelitada raha maksvaid mängijaid juveelide ostmiseks.
2020. aasta 13 parimat Android-strateegiamängu - Mängimine
Lae firm@ APK Androidile ilma viiruste ja pahavara - 100% turvaline.
Tõesti suurepärane mäng, väga sõltuvust tekitav, soovin, et tegelased oleksid natuke tasakaalustatumad statistikas, nagu ninja ja härg, maksaksid sama palju ja neil oleks ka täpselt sama statistika, mis peaks minu arvates olema väga erinev. Aga peale selle väga lõbusa mängu.
Sweet Crossing: Snake.io Gündəlik smy
Olen seda mängu juba paar nädalat pidevalt mänginud ja pean ütlema, et see on suurepärane rakendus, millega saate mängida peaaegu kõikjal ja mitte liiga palju tähelepanu pärast muretseda, sest saate oma armeed piisavalt hästi lihvida ja hallata, et mängu automaatne läbimine etappide kaupa Ainus asi, mida mulle meeldiks arendajatelt näha, kui nad seda arvustust kunagi loevad, on portreerežiim, mis on täiesti võimalik ja väga praktiline ❤animatsioonid, spraidid ja edenemissüsteem 5/5 suurepärane mäng
Huawei Watch, teine kena, ümmargune Android Wear smartwatch, on nüüd ette tellitud Amazon. Hinnakujundus algab 349 dollari eest mustast nahast rihmaga
Ma tõesti naudin mängu! Mulle meeldib, kuidas nad jätkavad mängus tasakaalu hoidmist ja reklaamide tegemist! On hämmastav, kui nad lisavad mängu alati uusi tegelasi ja alustavad ka mingit PVP-turniiri!
Ma ütlen teile, videoreklaamide esitamine enne, kui kasutajal on võimalus mängida, on julge. Ka mänguviis on seda tüüpi mängude jaoks üsna mahe, enamasti on see lahingukasside hullem versioon
Mäng on tore ja meelelahutuslik, kuid mõned punktid väärivad arendajate tähelepanu: 1 – peaksite kõik häkkerid keelama. Kõik, kes mängivad kõrgel tasemel pvp-d, on äkitselt matše kaotanud isegi siis, kui teie väed ründavad vastaslossi. 2- peaksite rakendama mõningaid automaatseid funktsioone: i) lõputu režiim, ilma et peaksite iga päev kõiki tasemeid tegema, ii) väljakutsumine ilma ükshaaval valimiseta: mul on üksused tasemel 35 ja igav on vajutada nuppu "vaheta kullaks" sadu. kordadest
Page 3 of 110 - Mgistore
baltimaade kujutamine lääne veebimeedias zapad-2017 ...
Sellel lehel on saadaval 1 Medieval Kingdom Wars mängu kaas. Meil on olemas ka teised visuaalsed materjalid: 15 ekraanipilti, 5 illustratsiooni, 1 promo.
Kingdom Figuurid Deluxe 2021 W3 Sortiment (8)
6. peatükk Munk viimane boss, kelle munk peab üle jõu ja laserrünnak tapab su paari löögiga
Lineage War, suurepärane MMO, mis tõstab žanri kvaliteeti Androidis ... olenemata Androidist, iOS-ist või Windows 10-st, mängida veebiserveris 24 tundi